Vanaf okt 2016 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en het gaat goed. De boekhouder is tevreden, mijn 3 zonen en vriendin zijn tevreden en bovenal ikzelf ben ontzettend tevreden hoe de ontwikkelingen zijn.

12 opdrachtgevers heb ik reeds opgebouwd. En volgens mij, zijn zij erg tevreden over mijn ontwikkelingen binnen hun bedrijf. Hopelijk kan ik deze lijn mooi voortzetten.

Naast de bovenstaande opdrachtgevers heb ik zelf nu reeds een klantenportaal opgebouwd van bijna 100 bedrijven. Van kleine bedrijven tot middenkader, tot grote bedrijven. Hopelijk gaat dat in de toekomst verder ontwikkelen, daar hebben wij alle vertrouwen in.

Meer informatie

R.K. de Boer Training en Instructie biedt een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan en heeft drie kernactiviteiten:

Opleiden – Trainen / Herhalen - Advies