Zeg nou zelf….

Waar ligt de verbanddoos? 

Wat moet ik doen bij een bloedneus?

Zelf ervaren hoe iets in werkelijkheid gaat, geeft toch meer houvast dan kennis op papier?

Wat, waar, hoe én wanneer is de beste manier om iemand in de stabiele zijligging te leggen? Kunt u een slachtoffer reanimeren en een AED gebruiken? Herkent u een beroerte, hartstilstand, allergische reactie of een epileptische aanval? Hoe eerder dat gebeurt, hoe beter.

R.K. de Boer Training en Instructie zorgt ervoor dat u niet machteloos aan de zijlijn hoeft te staan, maar dat u handelt op de juiste wijze.
We combineren de meest actuele theorie met veel praktijkervaring. Na de training weet en voelt u dat u in staat bent om uw partner, uw kind of uw collega te helpen.

De kleinste ongelukjes gebeuren in de thuissituatie, op de werkplek en tijdens vakanties. Toch kunnen levensbedreigende situaties ook u overkomen. Wat is dan de beste manier van handelen?
Die leert u in een dag, maar kan desgewenst uitgebreid worden naar een complete EHBO-opleiding van drie dagen. De opleiding wordt afgesloten met een examen en een erkend EHBO-diploma.

Wij geven ook les op basisscholen. De Jeugd EHBO-A is flink groeiende binnen het basisonderwijs. Het is van belang dat kinderen op jonge leeftijd al in staat zijn om de beginselen van de eerste hulp te herkennen én te geven.

 

 

Meer informatie

R.K. de Boer Training en Instructie biedt een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan en heeft drie kernactiviteiten:

Opleiden – Trainen / Herhalen - Advies