Evenementen Coördinatie.

R.K. de Boer Training én Instructie staat bekend om het vakkundig organiseren van evenementen, waarbij het gaat om plezier, uitdaging, teambuilding en grensverlegging. Kortom: een dag die je niet snel vergeet. Het is een kunst om, voor welk bedrag dan ook, een dag te organiseren waarbij doelstellingen gehaald worden. Waarbij plezier, kennismaking en uitdaging bovenaan staan.

Voor ieder evenement wordt afzonderlijk een gepaste offerte opgesteld, naar uw wensen. Dus wat u wilt voor uw bedrijf, familie of vereniging kunnen wij dus een aangepast programma verzorgen.

Dus wacht niet te lang, maar maak gebruik van de kwaliteiten van onze organisatie, die weet te organiseren, plannen, delegeren en die vooral erg gedreven én enthousiast is. Het zal een fantastische dag(en) worden.
Of het nu gaat om kleine groepen (tot ongeveer 10 personen) of grote groepen (500 personen): alles kan. Met een uurtarief van 45 euro excl. btw en reiskosten is dit de organisatie voor deze job.

Geen uitdaging gaan wij uit de weg.

De volgende evenementen worden door R.K. de Boer training én instructie georganiseerd:

1. Sportdagen

2. Teambuilding dagen

3. Wellness dagen

4. Bedrijsfsuitjes

4. en meer … veel meer.

Sportdagen, bijvoorbeeld Hindernisbaan of een andere wens. Er is heel veel mogelijk …
Meer informatie

R.K. de Boer Training en Instructie biedt een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan en heeft drie kernactiviteiten:

Opleiden – Trainen / Herhalen - Advies