In mijn tijd als zelfstandig ondernemer heb ik vanaf oktober 2016 erg veel opdrachten vervult, bij verschillende opdrachtgevers en eigen klanten. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Met erg veel plezier heb ik les gegeven in de BHV, EHBO en Agressie trainingen / opleidingen. Daarvoor wil ik iedereen enorm voor, bedanken.

Naast de trainingen hierboven genoemd, heb ik mezelf verder ontwikkeld in het geven van les in EHBDD (Eerste Hulp Bij Drank en Drugs) en ik ben instructeur in Preventie Medewerker geworden. Daarvoor ook weer erkende diploma’s van behaald. 

Met veel enthousiasme en gedrevenheid heb ik nu bijna 100 bedrijven behaald in 4 jaar werk. Het is altijd moeilijk om van jezelf te zeggen, hoe goed je het doet. Maar door de jaren heen, ben ik er achter gekomen dat structuur en kwaliteit zegeviert. Met een brok gedrevenheid en enthousiasme gaan we een mooie toekomst tegemoet.

Hopelijk wordt het jaar 2021 erg productief en uitdagend. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Door de COVID 19 laat ik me niet uit het veld slaan, maar blijf uiteraard wel de richtlijnen handteren, die er gesteld zijn. Laat 2021 maar komen.

Meer informatie

R.K. de Boer Training en Instructie biedt een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan en heeft drie kernactiviteiten:

Opleiden – Trainen / Herhalen - Advies