De EHBO op Orde?

Zeg nou zelf. Zelf ervaren hoe iets in werkelijkheid gaat, geeft toch meer houvast dan kennis op papier? Wat, waar hoe én wanneer is de beste manier om iemand in de stabiele zijligging te leggen? Kunt u een slachtoffer reanimeren en een AED gebruiken? Kunt u een beroerte, hartstilstand, allergische reactie of een epileptische aanval herkennen? R.K. de Boer Training én Instructie zorgt ervoor dat u niet machteloos aan de zijlijn hoeft te staan. Wij combineren de meest actuele theorie met veel praktijkervaring. Zodat u weet en voelt, dat u in staat bent om uw partner, uw kind of uw collega te helpen.

Naast de thuissituatie, op de werkplek en tijdens de vakantie gebeuren de kleinste ongelukjes. Maar er gebeuren ook veel levensbedreigende situaties die u gewoon overkomen. Wat is dan de beste manier van handelen. Dat leert u in één dag, maar kan uitgebreid worden naar een complete EHBO opleiding van drie dagen, afgesloten met examen én erkend EHBO Diploma.

Naast bovenstaande geven wij ook op lagere scholen les. De Jeugd EHBO A is flink groeiende binnen het basis onderwijs. Het is van belang dat kinderen op jonge leeftijd al in staat zijn om de beginselen van de eerste hulp te geven én herkennen.

R.K. de Boer Training en Instructie bied een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van Levensreddend handelen aan en heeft drie kernactiviteiten:
Opleiden – Trainen / Herhalen – Advies

Onderverdeeld in:

Meer informatie

R.K. de Boer Training en Instructie biedt een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan en heeft drie kernactiviteiten:

Opleiden – Trainen / Herhalen - Advies